Heimstaden køber igen op i København. Denne gang har det svenske selskab købt den 9.500 kvm store Valsehuset i Valby for 340 millioner kr.

Keystone Investment Management har solgt ejendommen med 105 lejligheder til Heimstaden. Gorrissen Federspiel har rådgivet Heimstaden i forbindelse med handlen.

Valsehuset ligger i Valby Maskinfabrik, hvor de gamle fabriksbygninger er under omdannelse til en ny, dynamisk bydel med bolig og erhverv.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

- Valby er en af Københavns mest ekspansive bydele. Vi har i de seneste år formet at købe en del ejendomme i området, hvilket giver os forvaltningsmæssige fordele. Ejendommen er opført i høj kvalitet tæt på infrastruktur, skoler, butikker og caféer og passer godt ind i vores portefølge, siger Magnus Nordholm, der der vicedirektør i Heimstaden.

Når omdannelsen af den tidligere F.L. Smidth-grund, der ligger mellem Toftegårds Plads, Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej, er helt færdigt i 2020, vil Valby Maskinfabrik rumme 1.000 moderne, bæredygtige boliger. Samtidig forvandles passagerne, hvor heste engang trak rundt på tunge cementrør, til nye byrum.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS