Heimstaden har fokus på det jyske i seneste opkøb. Seneste udvidelse af porteføljen er købet af 2 ejendomme i Esbjerg samt en ejendom i Vejle. Med købet tilføjes 113 nye lejemål til Heimstadens voksende portefølje.

Heimstaden har øget ejendomsporteføljen i Jylland, denne gang med købet af 2 ejendomme i Esbjerg samt en enkelt ejendom i Vejle. Sælger af alle3 ejendomme er KTVN A/S, og handlen er gennemført af Colliers International.

Heimstaden ejer allerede 2 ejendomme i Vejle og 4 ejendomme i Esbjerg, ligesom selskabet er engageret i A Place To i Esbjerg

Jyske ejendomme er en del af Heimstadens vækststrategi
Erhvervelsen af de 3 ejendomme er en del af Heimstadens vækststrategi, hvor man i stigende grad kigger udenfor København, både når det gælder nye projekter og etablerede boligejendomme.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 20. oktober 2020.

- Vi har fortsat en ambition om at vækste i Danmark, og vi vil rigtig gerne vokse udenfor København, siger investeringsdirektør, Christian Fladeland.

- Det kan være svært at finde de rette investeringsmuligheder, men når vi møder dem, byder vi selvfølgelig til. Det er de 3 ejendomme gode eksempler på, uddyber han.

Om ejendommene
Ejendommen Fynsgade 4-10 er placeret i centrum af Esbjerg og rummer i alt 43 lejeboliger med et samlet boligareal på 4.103 kvm. Ejendommen er bygget i 1980, blev oprindeligt brugt som kontor og i 2002 omdannet til lejligheder. Lejeboligerne varierer i størrelse fra 75-140 kvm med plads til både mindre og større familier.

I Esbjergs nordlige bydel ligger Spangsbjerg Møllevej 18 A-M med 22 lejeboliger, alle på 79 kvm, fordelt på et samlet boligareal på 1.744 kvm. Boligejendommen er fra 2000 og grænser op
til grønne områder med uddannelsesinstitutioner og indkøb i nærheden.

Havneparken 6-12 er centralt placeret i Vejles nye bydel ved havnefronten. Ejendommen er opført i 2003 med et samlet boligareal på 4.536 kvm, og de 48 lejeboliger varierer i størrelsen 68-111 kvm. På få år er havnefronten vokset til en bydel med masser af liv, restauranter og rekreative områder.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.