Sammen med startup-selskabet Keyhole lancerer Heimstaden Danmark nu et nyt produkt, hvor lejeren slipper for at betale det traditionelle indskud ved indflytning i en ny lejebolig.

Ejendomsselskabet Heimstaden Danmark lancerer nu, sammen med startup-selskabet Keyhole, et nyt produkt, der tilbyder lejere at slippe for det traditionelle indskud ved indflytning i en ny lejebolig. I stedet skal lejeren via et abonnement betale et månedligt beløb til Keyhole, der til gengæld stiller en økonomisk garanti overfor udlejer.

- Hos Heimstaden Danmark vil vi gerne bidrage til at åbne op for boligmarkedet, så det bliver mere tilgængeligt for den brede befolkning. Det gør vi nu ved at indgå et partnerskab med Keyhole, der tilbyder vores lejere at finansiere deres indskud på en helt ny måde, hvor folk slipper for at tegne dyre forbrugslån eller kviklån, og som samtidig giver vores lejere mulighed for bedre boligforhold, fortæller administrerende direktør for Heimstaden Danmark, Leif Boje Espesen.

Paragraf 5.2-indgreb: De nye 2020-regler - og muligheder. Kurset afholdes d. 29. januar 2020.

Når lejemålet ophører, skal lejer dække omkostninger til istandsættelse og udbedring af eventuelle skader – præcis som man kender det fra den traditionelle lejeboligmodel. Konceptet ifølge Heimstaden bruges allerede i andre lande.

Det er eksempelvis allerede udbredt og populært i blandt andet Norge, men ifølge Heimstaden er det første gang, den abonnementsbaserede løsning tilbydes på det danske marked.

- Hos Keyhole stræber vi netop efter at skabe et mere fleksibelt, dynamisk og moderne lejemarked, hvor både lejere og udlejere kan føle sig sikre. Vi ser frem til at følge modtagelsen af vores produkt hos Heimstadens lejere, der som de første i Danmark fremover får mulighed for et større økonomisk råderum ved indflytning, hvis de ønsker det, siger Thomas Wiborg Steen, der sammen med Mads Bach Andersen er stifter af Keyhole.

I første omgang bliver Keyhole-abonnementet tilbudt til kommende lejere på Heimstadens nye boligprojekter i København, Valby og Horsens.

Sådan kan et Keyhole-abonnement se ud:

Priseksemplerne nedenfor dækker over en garanti for tre måneders husleje i depositum +
en måneds forudbetalt husleje.

Hvis den månedlige husleje er 8.000 kr.
Prisen for oprettelse hos Keyhole: 800 kr.
Månedlige betaling: 89 kr. pr. måned*
Keyhole dækker 32.000 kr. i indskud.

Hvis den månedlige husleje er 13.000 kr.
Prisen for oprettelse hos Keyhole: 1.300 kr.
Månedlige betaling: 144 kr. pr. måned*
Keyhole dækker 52.000 kr. i indskud.

*Efter de første 24 måneder sænkes den månedlige betaling med 25 procent. Efter 36 måneder sænkes den månedlige betaling med yderligere 25 procent.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS