Hillerød vil opleve en befolkningsvækst frem mod 2028 på over 17 procent og indbyggertallet vil have rundet 59.400 indbyggere i 2028. Hør mere på konferencen "Hillerød: De store projekter" den 30. november 2018.

I Hillerød er der gang i en del større byggeprojekter og de store virksomheder i kommunen tiltrækker investeringer og arbejdskraft fra hele verden.

Hvilke planer og perspektiver for byudvikling er der i Hillerød Kommune? Hvad er behovet? Hvad er status og tidsplanen for igangværende byudviklingsprojekter?

Med det nye superhospital på 115.800 kvm til 4,4 milliarder kr. vil man få mange nye arbejdspladser til byen, og befolkningen vokser med 17 procent frem mod 2028.

Hvilke områder ønsker kommunen at byudvikle, og hvilke kommende udbud har kommunen?  Hvilke muligheder er der når det eksisterende hospital skal omdannes til anden funktion? Hvad kommer den stigende befolkningstilvækst til at betyde for Hillerød? Hvordan ser byens udvikling frem mod 2029 ud? 

Hør mere på konferencen Hillerød: De store projekter den 30. november 2018, hvor Hans Brigsted, sektionsleder i Hillerød Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter