Rambøll har sikret sig en ny leder, der skal stå i spidsen for koncernens danske byggeridivision, der omsætter for 900 millioner kr. årligt.

Ronni Holm Dam, 45 år, er Rambølls nye mand i spidsen for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark. Med den nye stilling bliver han en af de højest placerede i den danske byggebranche.

Forretningsenheden på godt 1.000 mand og en årlig omsætning på 900 millioner kr. står bag prestigeprojekter som et af Danmarks største træbyggerier på Marmormolen i Nordhavn, det nye bolig- og erhvervsbyggeri i hjertet af Aarhus Ø, Nikolinehus, samt Danmarks højeste boligbyggeri på spidsen af Aarhus Ø, Lighthouse.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Derudover er forretningsenheden med i et strategisk partnerskab mellem Rambøll, MT Højgaard, Kemp & Lauritzen og Link Arkitektur, som sammen skal renovere Region Hovedstadens bygninger over de næste 4 år.

- Jeg har altid været draget af byggeriprojekters kompleksitet, samt af hvordan digitale værktøjer kan bidrage til, at vi i branchen bliver bedre til at samarbejde og forstå hinanden. Det kommer jeg til at have stor fokus på i min nye stilling. Derudover ser jeg meget frem til at arbejde for en mere bæredygtig byggebranche. Fra i dag og frem mod 2050 skal der globalt bygges lige så mange bygninger, som der er bygget siden mennesket begyndte at bygge boliger, men byggeriet er stadig en stor klimasynder og storforbruger af klodens ressourcer. En af mine vigtigste opgaver bliver derfor at sikre, at Rambøll bidrager stærkt til at vende byggeriet fra at være en del af problemet til at være en del af løsningen på vores klimaudfordringer, siger Ronni Holm Dam, direktør for Byggeri i Danmark, Rambøll.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

Også Rambølls administrerende direktør i Danmark Ib Enevoldsen er yderst tilfreds med, at det netop er Ronni Holm Dam, der nu har rorpinden for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark.

- Med et stort hjerte for teknologi og digitalisering oveni, er Ronni Holm Dam den helt rigtige mand til at hjælpe med at tage Rambøll til det næste niveau inden for byggeri i Danmark, siger Ib Enevoldsen.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS