De 88 lejligheder i Bohrs Tårn i Carlsberg Byen har været på markedet i 3 år, men kun 39 er solgt. Alligevel sættes byggeriet af yderligere 5 tårne i gang. Her vil lejlighederne dog være mindre og anderledes indrettet.

Byggeriet af Bohrs Tårn i Carlsberg Byen blev sat i gang i august 2013, og tårnets lejligheder stod klar til indflytning i august 2017. Ifølge Berlingske er kun 39 af tårnets lejligheder solgt, men alligevel vil 5 nye tårne skyde op i løbet af 2018.

NB! Højhusbyggeri - EKSTRA KURSUS. Afholdes d. 29. maj 2018.

- Lejlighederne i de nye tårne bliver meget mindre end i Bohrs Tårn, og det kommer til at betyde noget for prisen. De vil have en anden indretning og være et helt andet produkt. Eksempelvis vil man ikke kunne se hele vejen rundt på samme måde som i Bohrs Tårn, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen Jens Nyhus til avisen.

De nederste 8 etager i Bohrs Tårn er en integreret del af Professionshøjskolen UCC Campus Carlsberg, mens de øverste 22 etager af tårnet rummer 4 ejerlejligheder per etage med et nettoareal på mellem 114 og 166 kvm. Lejlighederne koster mellem 7 og 16 millioner kr.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS