Udviklingsselskab skal bygge boliger i 3-8 etager foruden 2 tårne i 14 etager på et 30.540 kvm stort areal, der ligger ud til Køge Bugt Motorvejen.

Ifølge SN.dk har kommunalbestyrelsen i Vallensbæk vedtaget lokalplanen (PDF) for et projekt med 518 nye boliger i Vallensbæk Byhave ved Egeskovvej.

GreenLiving, som blandt andet også har bygget Elmelyhaven i Solrød Strand og Olgas Have i Ballerup, skal stå for byggeriet af de kommende 518 boliger i projektet.

NB! Femerntunnelen: Investeringer og ejendomsudvikling. Konferencen afholdes d. 21. november 2019.

- Visionen er først og fremmest at skabe et nyt og spændende bykvarter i Vallensbæk Strand, hvor man kombinerer flere former for boliger. Det bliver et byggeri med stor variation og til både seniorer og børnefamilier. En del af byggeriet ligger tæt på motorvejen, men vi overholder myndighedernes krav til blandt andet støjreduktion ved at støjisolere facaderne, der vender mod motorvejen, og indsætte vinduer med støjdæmpende glas, siger ejer af GreenLiving, Klaus Thomassen, til SN.dk.

Byggeriet bliver lavet i etaper, hvilket betyder, at GreenLiving ikke opfører plejecenter, 14-etagers bygninger og parkeringshus samtidig, men at de bygger det et skridt og en bygning ad gangen.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND