Investor har fået godkendt lokalplan for 150 rækkehuse i et område, hvor der også kan bygges 150 parcelhuse.

Byrådet har netop godkendt lokalplanen for en kommende bydel på et 500.000 kvm stort areal mellem Mølleparken, Plougslund Plantage og Møllevej i den sydlige del af byen. Lokalplanområdet indeholder 15 delområder, hvor 2 af delområderne reserveres til grønne arealer, mens de resterende 13 delområder vil rumme boliger.

I området skal der bygges 300 boliger i form af 150 parcelhuse og 150 rækkehuse. Rækkehusene bliver alle opført af Selmer Gruppen.

I udviklingen af bydelen er der arbejdet med en forskellighed i forhold til farver, materialer og taghældninger, og det gør, at den enkelte boliglomme får sin helt egen unikke karakter. Det medvirker også til, at man kender sit boligområde, og ved, at det er her, man hører til.

Billund de store projekter. Konferencen afholdes den 12. oktober 2021.

Selvom de enkelte områder får en unik karakter, er der samtidig stor fleksibilitet i det enkelte boligområde til eksempelvis at bygge i en eller halvanden etage, med eller uden valmede tage eller i det generelle materialevalg. Det nye spændende boligområde balancerer derfor både den individuelle fleksibilitet i husbyggerierne og de unikke karaktertræk i boliglommerne.

- Vi vurderer, at kravene er sammensat på en god måde, så hver enkelt boliglomme får sit eget unikke udtryk. Når der ikke er det samme udtryk i hver eneste boliglomme, gør det området mere attraktivt som helhed. Som investorer ser vi ikke kravene som et problem, men tværtimod som et godt grundlag for at skabe attraktive boligområder og en sikkerhed for vores investering, udtaler Jesper Norup, Selmer Gruppen.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Grundene i Billund Syd forventes at komme til salg inden årsskiftet 2021/22. Kommunen forventer, at byggemodning af området vil koste mellem 80 og 125 millioner kr. De penge skal hentes ind gennem salg af byggegrunde. Udbygningen af området kommer til at foregå i etaper.

Efterspørgslen på byggegrunde har de seneste år været så stor, at der er helt udsolgt af grunde i Billund By.

Der er derfor stor interesse for de nye boliger i den 5. etape i Billund Syd. Det mærker Billund Kommune i form af mange telefoniske henvendelser om, hvornår grundene kommer til salg, og der er mere end 140 borgere og interessenter, som er skrevet op til at få information om nye byggegrunde i kommunen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked