Danmarks største lejeboligplatform BoligPortal tilbyder som de første gratis, digitale lejekontrakter til både lejere og udlejere. Ifølge adm. direktør Anders Hyldborg er den nye service helt i tråd med ambitionerne om at styrke konkurrencepositionen og matche endnu flere lejere med den rette bolig.

Efterspørgslen efter lejeboliger er støt stigende i Danmark, og der er kamp om at matche lejerne med den helt rigtige bolig. Danmarks største lejeboligplatform BoligPortal vil styrke deres markedsposition med lanceringen af en gratis, digital lejekontrakt for både udlejere og lejere.

Tidligere har Boligportal, ligesom alle andre lejeboligudbydere på markedet, taget penge for deres lejekontrakter, men nu relanceres den digitale kontrakt som en gratis ydelse – og den rummer samtidig funktioner såsom NemID-signatur og GDPR-sikker opbevaring. Det nye initiativ fra Boligportal skal styrke platformens position på markedet.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 23. september 2021.

- Vi styrker vores nuværende position som Danmarks største lejeboligplatform ved at tilbyde en ny, digital lejekontrakt, som gøres gratis for både lejere og udlejere. Den digitale lejekontrakt blev oprindelig lanceret for 3 år siden og har lige siden været en stor succes for vores udlejere. Flere tusind lejekontrakter er blevet digitalt underskrevet, og med denne opdatering vil vi tilbyde et endnu bedre produkt til glæde for lejere og udlejere, siger administrerende direktør i Boligportal Anders Hyldborg.

Aldrig har der været flere danskere, der har fundet en lejebolig gennem BoligPortal. I det forgangne år har BoligPortal hjulpet mere end 100.000 boligsøgende med at finde en bolig.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

Ønsket om digitalisering i markedet er tiltagende, og BoligPortal forventer at markant flere udlejere og lejere vil gøre brug af lejekontrakten som følge af, at den nu bliver gratis. Håbet er, at det vil skabe endnu mere tryghed mellem udlejer og lejer, lyder det fra Anders Hyldborg.

- Ved at gøre kontrakten gratis tilgængelig for alle, forventer vi, at endnu flere danskere vil bruge vores platform. Det betyder også, at vi med flere data kan optimere vores services løbende og på den måde levere endnu mere værdi i branchen, siger Anders Hyldborg.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

- I 2020 har vi arbejdet indgående med at optimere vores platform og gøre den klar til en bedre integration af den digitale lejekontrakt og en stribe nye, digitale services og produkter, som vil vi lancere de kommende år, slutter han.

Den gratis lejekontrakt fra BoligPortal er tilgængelig fra i dag, den 8. juni 2021.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder