I samarbejde med Propreco og Koncenton har Gråkjær indgået aftaler om 2 seniorboligprojekter på i alt 6.400 kvm i Albertslund vest for København.

Propreco ved David Ernst-Sunne har stået for udviklingen af konceptet for seniorboliger og er udvikler og bygherre på det konkrete projekt. Gråkjær står, som ved flere tidligere projekter, for byggefinansieringen på begge sager. De 2 aktuelle projekter består af ”Hjørnegrunden”, hvor der opføres 38 seniorboliger på i alt 3.000 kvm, og ”Stenmosegrunden, hvor der opføres 44 seniorboliger på i alt 3.400 kvm samt et fælleshus. Desuden udføres grønne områder og belægningsarealer på begge sager.

- Vi er i Gråkjær glade for, at vi nu også kan tilføje segmentet seniorboliger til vores mange varierende opgaver i forretningen, da vi ser store muligheder i seniorboliger, som forventes stor efterspørgsel og vækst i fremtiden, siger Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv.

NB! Seniorboliger og seniorkollektiver - idéer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2019.

- Det er en stor fornøjelse at kunne fortsætte samarbejdet med Koncenton, som vi tidligere har samarbejdet med på flere sager siger Henrik Skaarup.

Projektering opstarter efter sommerferien, og projekterne forventes at stå færdige i 2021.

De 3 parter i samarbejdet arbejder allerede nu på udviklingen af flere projekter til samme segment – seniorer. Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Velfærd overvejer 80.000 personer en seniorbolig, mens der kun er 7.000 seniorboliger til rådighed i hele landet.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS