Gefion Group har indgået en købsaftale om et større boligområde ved Køge Nord Station, hvor der skal bygges 385 familie- og studieboliger samt erhverv.

Det er en ny beslutning i Køge Kommune, om udarbejdelse af en ny lokalplan for et større område med blandede byfunktioner ved Køge Nord Station, som har sat skub i Gefion Groups planer om at udvikle et stort boligområde ved Køge Nord Station. Gefion Group indgik købsaftalen i starten af 2022, og allerede nu udarbejder Køge Kommune lokalplan for projektområdet.

Gefion Groups nye projekt forventes at omfatte 385 lejeboliger fordelt med 240 familieboliger og 145 studieboliger samt erhverv. Der er tale om boligejendomme på 3 til 7 etager.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 31. maj 2022.

- Vi er rigtig glade for, at Køge Kommune tager boligområdet Køge Nord med i deres lokalplanslægning allerede nu. Derfor har vi også sat fart på vores udvikling af det nye boligprojekt, så vi er parat til at gå i jorden, så snart lokalplanen er godkendt. Vores nye Køge Nord boligprojekt giver rigtig meget mening både i forhold til Køges udvikling og den nye Køge Nord Station. Boligerne, som vi ønsker at udvikle, forventer vi bliver i et prisleje, hvor de fleste kan være med, siger Thomas W. Færch, administrerende direktør i Gefion Group.

Projektet omfatter25.000 kvm boliger og 3.000 kvm erhverv, og Sweco Architects står bag designet. Bolig- og erhvervsprojektet skal efter planen certificeres til DGNB Guld.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens