I Svendborg er en række idrætsklubber gået sammen om et projekt, der rummer en udvidelse af SG Huset, en ny idrætshal og et nyt SfB-klubhus for i alt 85 millioner kr.

Svendborg Gymnastikforening, Svendborg forenede Boldklubber og Svendborg Idrætshal går sammen om byggeprojekt til 85 millioner kroner, der rummer en udvidelse af SG Huset, en ny idrætshal og et nyt SfB-klubhus. Det skriver Fyens.dk.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninge og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

- Tennishallen, idrætshallen, SG Huset og et nyt klubhus bliver bygget sammen, så der kan holdes messer i større skala. Den store bridgefestival får også glæde af det, og måske kan der også opstå nye festivaler eller andre ideer, siger formand for Idrætshallens bestyrelse, Frank Müller-Bøgh, til avisen.

Han oplyser videre, at man er i dialog med blandt andre Lokale og Anlægsfonden. Private fonde skal efter planen bidrage med på 27,5 millioner kr., mens Svendborg Kommune skal stille en lånegaranti på 57,5 millioner kr. eller bidrage med finansiering af projektet på anden vis. Økonomiudvalget i Svendborg har sagen på dagsordenen tirsdag den 19. februar.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning