Fynsk ejendomsselskab afventer konjunkturerne. Samtidig er en strid med stor entreprenør endnu ikke afgjort.

Ejendomsselskabet Togt i Odense har sat en række projekter på pause, skriver Fyens.dk. Koncernens moderselskab kom ud af 2022 med et resultat efter skat på -22 millioner kr. mod et overskud på 32 millioner kr. året før.

Salget af et nybyggeri på Vindegade i Odense er droppet, og et nybyggeri på Vestre Stationsvej i Odense er sat på pause.

- Vi afventer situationen og verdensøkonomien lige nu, før vi sætter gang i flere af vores projekter, siger direktør Mogens Tveskov, til Fyens.dk.

Odenses kommende investeringer. Konferencen afholdes den 19. april 2023.

Han ejer koncernen sammen med sin søster, Louise Tveskov. Parret solgte i 2021 næsten alle ejendomme til NREP for selv at koncentrere sig om udvikling med henblik på salg, skriver Fyens.dk.

Aktuelt har ejendomsselskabet en sag kørende med NCC, som byggede højhuset TBT Tower i totalentreprise for Togt. NCC forlanger at få ekstra 119 millioner kr. for sit arbejde. Omvendt kræver Togt 27 millioner kr. af NCC.

TBT Tower består af 2 bygninger på henholdsvis 8 og 17 etager sammenbygget med en mellembygning. Det indeholder i alt 11.500 kvm.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS