Der er den 29. september 2016 indgået et bredt, 2-årigt budgetforlig mellem alle partier i Furesø Byråd. Resultatet af budgetforhandlingerne sikrer, at der er afsat penge til nye daginstitutioner, nye idrætsfaciliteter, flere plejehjemspladser og renovering af skoler, veje og legepladser.

Byrådet i Furesø Kommune har indgået et budgetforlig, hvor der er afsat over 406 millioner kr. til anlægsinvesteringer i de kommende 4 år.

- Det er vigtigt, at vi også fremover kan være en attraktiv grøn bosætningskommune med respekt for natur og miljø. Vi har skabt plads i budgettet til nye daginstitutioner, nye idrætsfaciliteter, flere plejehjemspladser og renovering af skoler, veje og legepladser, fortæller Ole Bondo Christensen.

NB! Helsingør investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

Forliget indebærer også, at dækningsafgiften nedsættes fra 6,5 promille til 5,5 promille over den 2-årige periode. Til gengæld fastholdes grundskylden uændret svarende til 21,5 promille i 2017.

Som en del af forliget er politikerne samtidig blevet enige om at sætte gang i en undersøgelse med henblik på at optimere kommunens ejendomsdrift.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter