Freja Ejendomme sætter nu Bunken Strand Camping i Nordjylland til salg. Den 200.000 kvm store campingplads ligger omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Bunken Strand Camping råder over 700 pladser og 9 hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads 4 servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, 3 store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til en fremtidig ejer eller forpagter.

Bunken Strand Camping er beliggende 14 kilometer fra Skagen og 6 kilometer fra Råbjerg Mile.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

- Vi glæder os meget til at få denne perle på markedet. Omgivelserne og placeringen bliver nærmest ikke bedre, og så er der tale om en meget attraktiv og flot campingplads med mange gode faciliteter og masser af aktiviteter til gæsterne, ikke mindst børnene. En rigtig flot campingplads der formentlig vil generere meget interesse, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Bunken Strand Camping har været ejet af Naturstyrelsen frem til 2020. Som en del af planen om at frasælge 18 statslige campingpladser, er Bunken Strand Camping nu overdraget til Freja Ejendomme, som i samarbejde med Campingmæglerne står for salget af pladsen.

Bunken Strand Camping udbydes til 20 millioner kr. og for aftale om besigtigelse bedes man kontakte Campingmæglerne. Se mere her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter