Alene i de første 3 kvartaler af 2019 er Odense Kommune vokset med mere end 1.100 indbyggere, og byen fortsætter transformation til en dansk storby. Om mindre end en måned afholdes konferencen "ODENSE: de store projekter".

Odense fortsætter sin transformation til en dansk storby. Med en vækst på 1.600 indbyggere årligt er der grundlag for en massiv udvikling af boligbyggeriet, hvor målsætningen er opførelse af 10.000 lejligheder frem til 2028.

Udviklingen i Odense er siden 2015 gået fra de små punkt-projekter til igangsættelsen af store byggerier og byudviklingsprojekter, der vil forandre både de lokale områder og hele byen.

På konferencen Odense: De store projekter kan du møde flere centrale aktører bag udviklingen og høre om nogle af de største nuværende og kommende projekter i byen.

Thomas B. Thriges Gade, Østerbro, Vesterbro, Gasa-grunden, Dalum Papirfabrik, havnen, Falck-stationens grund, Rugårdsvej og Munkebjerg Park, Tietgenbyen, Nyt OUH, Nyt Sundhedsvidenskabeligt Fakultet, hospitalsgrunden på Sdr. Boulevard og Cortex Park er blandt de største udviklingsområder i Odense.

Få et overblik de mange investeringsmuligheder i byen på konferencen, der allerede afholdes den 10. december 2019. Læs hele programmet her og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri