Den historiske ejendom er opført i 1904 og fungerede i mange år som domicil og fabrik for Nordisk Fjer. I 2000 blev den totalrenoveret og omdannet til en moderne kontorbygning med Banedanmark som lejer indtil slutningen af 2018.

De historiske bygninger på Amerika Plads 11-15 vil fra næste år danne rammen om LB Forsikrings mange ansatte. LB overtager lejemålet den 1. april 2020 og indflytning finder sted omkring 1. juni.

Ejendommen fra 1904 fungerede i mange år som domicil og fabrik for Nordisk Fjer. I 2000 blev den totalrenoveret og omdannet til en moderne kontorbygning med Banedanmark som lejer indtil slutningen af 2018.

- Vi er rigtig glade for vores nye lejeaftale med PensionDanmark. Vi får en smuk bygning med historie, men også en bygning der er moderniseret, og som bliver tilpasset specielt til os gennem et større arbejde over de næste 8 måneder. Vi ser frem til at kunne byde alle vores medarbejdere velkommen i én fælles bygning, hvor vi i dag er fordelt på ni forskellige lokationer, siger Jan Kamp Justesen, CFO i LB Forsikring.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

De næste måneder vil bygningen blive istandsat og opgraderet for at imødekomme LB Forsikrings behov. Blandt andet vil der blive etableret nyt møde- og konferencecenter i stueplan, og ejendommen bliver udstyret med køling. Det sikrer en høj vedligeholdelsesstandard af ejendommen i de kommende år og er en fremtidssikring i forhold til brugernes forventninger om en moderne, velfungerende arbejdsplads med et godt indeklima.

- Vi glæder os over den nye lange lejeaftale med LB Forsikring, som vi kender som en solid virksomhed og en god samarbejdspartner i branchen. Og LB er kundeejet – ligesom PensionDanmark. Det har været et godt forløb, og vi ser frem til snart at kunne påbegynde indretningen af ejendommen og ikke mindst til at byde LB Forsikring inden for i deres nye domicil til april 2020. Med en ny stærk lejer i ejendommen har vi sikret vores medlemmer gode, stabile afkast i en lang årrække fremover, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning