Poul Rasmussen er fredag den 5. april 2019 blevet genvalgt som formand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det var på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde, at medlemmerne pegede på Poul Rasmussen som deres formand for de næste 2 år. Yderligere 4 kandidater blev valgt ind i bestyrelsen.

Poul Rasmussen er fortsat formand for Domea.dk. Det ligger fast, efter at han på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde den 5. april blev genvalgt for en 2-årig periode. Poul Rasmussen er formand for boligselskabet Domea Vordingborg og medlem af en række almene boligselskabers bestyrelser.

Repræsentantskabet i en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer består af bestyrelsesmedlemmer fra de 90 boligselskaber, der er kunde hos Domea.dk. Og der var fuld opbakning fra beboerdemokraterne, da Poul Rasmussen gik på scenen og takkede for valget.

- Jeg er glad for og stolt over valget, og jeg er glad for dermed at kunne fortsætte linjen, som vi er ved at lægge for Domea.dk. Jeg ser frem til at sende de planer, der lige nu ligger på papiret, ud at leve i 2020, siger Poul Rasmussen, der med valget forsætter i spidsen for Domea.dks kunder - de almene boligselskaber - og de 60.000 boliger, de tilsammen ejer.

NB! Seniorboliger og seniorkollektiver - idéer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2019.

Ud over Poul Rasmussen blev fire andre bestyrelsesmedlemmer valgt. Det drejer sig om Svend Erik Johansen (formand for BSB Svendborg - genvalg), Kim Randrup (formand for Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund - genvalg), Lene Hansen (formand for Boligselskabet Trollebo i Næstved - ny) og Jesper Michael Hasemann (formand for boligselskabet Domea Aabybro - ny).

Repræsentantskabsmødet er en del af et større arrangement på Hotel Nyborg Strand på Fyn, hvor Domea.dk samler sine kunder til 2 fagligt inspirerende og hyggelige dage, der ud over Repræsentantskabsmødet også omfatter Garantforsamling og Landskonferencen.

Temaet for Landskonferencen er i år "Fremtidens almene boliger", og den er proppet med inspiration, oplæg, debat og involvering af de 400 deltagere med udgangspunkt i deres eget boligområde.

For formanden er fremtidens almene boliger en del af et samfund, hvor der er plads til alle.

- Jeg ser en fremtid, hvor vi har blandede byer, som almene boliger er en stor del af. Byer, hvor vi blander ejer- og lejeboliger, og hvor der er plads til alle - til unge og gamle og dem midtimellem og til svage borgere i samfundet, så de bliver en del af fællesskabet. Byer, hvor vi har flere seniorbofællesskaber, som der er meget stor efterspørgsel på i disse år, siger Poul Rasmussen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS