Nyansættelse skal styrke Fokus Asset Managements kompetencer indenfor Investment Management.

Ejendomsforvalteren Fokus Asset Management har ansat Michael Pedersen i en nyoprettet stilling som Head of Investment Management.

- I Michael Pedersen har Fokus Asset Management fundet en stærk kandidat med stor erfaring og et bredt netværk, der kan medvirke til fastholdelse af selskabets førende position som full service forvalter af kommercielle ejendomme på vegne af såvel danske og udenlandske ejendomsinvestorer, siger administrerende direktør far Fokus Asset Management, Tonny Nielsen.

Michael Pedersen kommer fra en stilling som Senior Director i CBRE Capital Markets, hvor han de seneste 14 år har været ansvarlig for strategisk ejendomsrådgivning samt strukturering og salg af større investeringsejendomme og ejendomsporteføljer til såvel danske som udenlandske investorer.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Med tiltrædelsen styrker Fokus Asset Management kompetencerne indenfor investment management og udvider samtidig transaktionsteamet.

- Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven og tilsikre, at kunderne i Fokus Asset Management fortsat tilbydes struktureret investment management på et højt niveau i tillæg til de øvrige stærke og højtkvalificerede forvaltningsydelser, som selskabet leverer. Både i Danmark og internationalt allokeres der til stadighed mere kapital til investering i ejendomme. Derfor bliver det også min opgave at identificere og udvikle nye og spændende investeringsprodukter til vores kunder, udtaler Michael Pedersen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked