Danskstiftede Unisport har netop lejet sig ind på 10.000 kvm i en industriejendom på Sleipnersvej 2 i Køge. Det sker på baggrund af massiv vækst og efter det bedste regnskabsår i fodboldforretningens historie.

Fodboldfeberen har gennem de seneste år for alvor spredt sig, og det har Unisport, der sælger fodboldudstyr, tydeligt kunnet mærke i regnskabet. Regnskabsåret 2021 blev et rekordår med en omsætning på 580 millioner kr. Det er en vækst på toplinjen på 33 procent og en vækst på bundlinjen, som for første gang siden 2016 er i plus med 1,2 millioner kr.

- Vi har haft et forrygende 2021, og på baggrund af de første 6 måneder af 2022, hvor vi også har vækstet, forventer vi, at udviklingen vil fortsætte. Fodbold har vist sig at være ret upåvirket af de økonomiske nedture, og de kommende internationale slutrunder som herrernes VM og kvindernes EM øger altid salget mærkbart. Særligt når Danmark klarer sig godt. På grund af vores vækst har vi haft brug for større lokaler, og vi har derfor været på udkig efter en højloftet ejendom på cirka 10.000 kvm til vores centrallager og tekstiltrykkeri. Nu har vi indgået en aftale med Mileway om det helt rigtige sted på Sleipnersvej 2 i Køge, siger Jesper Rechter Christensen, økonomidirektør i Unisport.

Hele 95 procent af Unisports salg kommer online, selvom virksomheden siden 2015 har åbnet 4 butikker i København, Oslo, Stockholm og Paris.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler. Konferencen afholdes den 24. maj 2023.

Dengang Unisport blev stiftet i 1995, solgte virksomheden fodboldtrøjer fra et lille butikslokale på Vesterbrogade i København. Siden da har Unisport udvidet sit sortiment og er i dag en af de største europæiske forhandlere af fodboldudstyr.

- Det var vigtigt for os med en placering langs Køge Bugt Motorvejen fra Hvidovre og sydover, og vi havde et ønske om, at ejendommen skulle ligge i et område med andre logistikenheder. Vi har haft en konstruktiv dialog med Mileway, der som en del af aftalen skal foretage markante investeringer i ejendommen for at leve op til vores krav om antal medarbejdere og generelt bringe bygningen up-to-date. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i mange år frem, siger Jesper Rechter Christensen.

Ejendomsselskabet Mileway ejer industriejendommen, og EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af ejendommen.

Mileway er den største ejer af "last mile"-logistikejendomme med 16 millioner kvm. Mileways markeder omfatter Storbritannien, Tyskland, Holland, Sverige, Frankrig, Italien, Spanien, Finland, Irland og Danmark.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

I industriejendommen på Sleipnersvej 2 i Køge er der fortsat 4.955 kvm ledige lokaler til lager og logistik.

- Industriejendommen ligger i et populært industriområde tæt på motorvejen. Med udlejningen til Unisport er der nu mulighed for leje af lokaler fra 2.452 kvm og op til 4.955 kvm, siger Kenneth Hauge Jakobsen, Koncernkunder i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Ørsted har også for nyligt lejet et lignende stort areal i Køge på havnen, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech ligeledes har stået for udlejningen.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse