FLSmidth dropper en planlagt udvidelse af hovedkontoret og flytter måske fra Valby. Det samlede projekt er blevet anslået til en pris på 2,6 milliarder kr.

FLSmidth og ATP Ejendomme indgik i 2018 aftale om, at ATP Ejendomme som investor, bygherre og udlejer skulle stå for udvidelsen af af FLSmidths hovedkontor i Valby, lige som ATP Ejendomme skulle stå for udviklingen af boliger på de tilstødende arealer. Nu er projektet droppet. Det skriver Børsen.

Albertslund - Milliardprojekter - 17.000 nye borgere. Konferencen afholdes den 12. november 2020.

– Coronaen har givet en nedgang i forretningen og i antallet af ansatte i Danmark. Der har været 2 bølger af reducering af medarbejdere. En 3. ting er, at de ansatte arbejder meget mere fleksibelt som konsekvens af coronaen. Det hele lagt sammen betyder, at vi har behov for markant mindre plads, end vi oprindeligt havde tænkt, siger Fleming Voetmann, underdirektør og medlem af byggeprojektets styregruppe, til avisen.

Cobe vandt i begyndelsen af september 2019 konkurrencen at om deisgne FLSmidths 22.000 kvm store domicil i Valby. Planen var at rive den mindste af 3 oprindelige bygninger ned og erstatte det med 12.000 kvm store nybyggeri.

Ifølge Børsen har branchekilder anslået projektet til at ville have kostet 2,6 milliarder kr. at udvikle.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS