Ved udgangen af juni stod der omkring 1.200 mindre ejerlejligheder på op til 75 kvm til salg i Odense, Aarhus, Aalborg, København og på Frederiksberg. Priserne på ejerlejlighederne i de 5 byer er højere end for 1 år siden.

De kommende studerende får i dag, den 28. juli 2021, besked om, hvorvidt de er blevet optaget på deres drømmestudie. Herefter går boligjagten ind, og der er er de seneste måneder kommet flere mindre lejligheder til salg. Det gælder også i de 5 største studiebyer.

- Det skyldes, at flere sælgere er kommet på banen og har sat deres lejlighed til salg, mens køberne på den anden side har været lidt tilbageholdende. Det giver flere valgmuligheder, hvis man står og er på jagt efter en mindre lejlighed som studiebolig, siger Peter Jayaswal, direktør for Realkredit og Ejendomsfinansiering i Finans Danmark.

JYLLAND: Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

Trods stigningen i antallet af mindre lejligheder til salg de seneste måneder, er der færre mindre lejligheder til salg i Aalborg og København i forhold til for 1 år siden, mens der er flere til salg i Odense, Aarhus og Frederiksberg.

Priserne i de 5 største studiebyer er højere end for 1 år siden, og der er forskel på, hvor meget man får for pengene.

- Ud af de 5 største studiebyer er det billigst at købe en mindre lejlighed i Aalborg. Her udbydes en typisk lejlighed på 75 kvm til omkring 1,8 millioner kr. Dyrest er det på Frederiksberg, hvor en lejlighed på samme størrelse koster godt 4,6 millioner kr., siger Peter Jayaswal.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS