Parken undersøger mulighederne for et helt eller delvist frasalg af koncernens ejendomsportefølje bestående af Parken, de 4 kontortårne ved Parken og de 2 Aquadomes med tilhørende centerfaciliteter Lalandia i Rødby og Billund.

Bestyrelsen af Parken Sport & Entertainment oplyser, at selskabet nu undersøger mulighederne for frasalg af selskabets ejendomme.

Driftsaktiviteterne bestående af Parken stadion, F.C. København samt Lalandia i Rødby og Billund vil ikke blive berørt af et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen, men fortsat forblive en del af koncernen.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

Koncernen er i gang med en omstrukturering, der indebærere en udskillelse af Parken med kontortårne samt Aquadome med tilhørende centerfaciliteter i Billund og Rødby, og der vil i den forbindelse blive indgået lejekontrakter mellem de enkelte ejendomsselskaber og driftsselskaberne.

Et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen vil således ske med Parken Sport & Entertainment som lejer af de eventuelt frasolgte ejendomme.

Formålet med salget af ejendomsporteføljen er blandt andet at styrke kapitalgrundlaget i koncernen.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Mulighederne for et eventuelt frasalg af dele af ejendomsporteføljen vil i den kommende periode blive afdækket gennem en struktureret salgsproces i samarbejde med rågivere, oplyser selskabet.

Det understreges, at der ikke er sikkerhed for, at et helt eller delvist frasalg af ejendomsporteføljen vil blive gennemført.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030