Projektet omfatter blandt andet 58 plejeboliger og 108 seniorboliger. Der er tale om Europa Capitals første investering i seniorboliger.

Europa Capital har på vegne af sin seneste fonde købt et udviklingsprojekt med seniorboliger i Helsingør for 335 millioner kr.

Projektet omfatter 5.300 kvm med 58 plejeboliger, der udlejes til Attendo, en førende nordisk plejeudbyder, og 108 lejelejligheder, der er specielt tilpasset seniorer. Desuden omfatter det 14.500 kvm store projekt erhvervsarealer, der forventes at blive sundhedsfunktioner. Byggeri er i gang med forventet færdiggørelse i 1. kvartal 2023.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

- Købet giver en glimrende mulighed for at konvertere et tidligere hospital til avanceret seniorbolig, og det markerer en spændende milepæl for Europa Capital, da vi udvider vores eksisterende boligekspertise gennem vores første investering i seniorboligsektoren, udtaler Hugo Black, partner hos Europa Capital.

Helsingør Kommune har sammen med Freja Ejendomme og en gruppe investorer i selskabet Tretårn samarbejdet om udviklingen af projektet.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter