Gitte Frederiksen Kjølby, Jonas Petersen og Camilla Heering er udnævnt til associerede partnere hos Erik Arkitekter, hvor de skal forstærke tegnestuens fokus på specialistviden.

Den danske byggebranche er midt i et paradigmeskifte, hvor fokus blandt andet flytter fra de enkelte projekter til et større samfundsmæssigt bæredygtigt perspektiv med inddragelse af flere kompetencer.

Netop på den baggrund udpeger Erik Arkitekter 3 nye associerede partnere. Alle varetager vigtige fagområder, som går på tværs af arkitektvirksomhedens virke. Sundhed, adfærd, arbejdsliv og relationer er nøgleord.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Vi skruer konstant på knappen for specialisering og er nysgerrige på, hvordan vi aktiverer vores viden bedst, så vi lokalt altid kan tilbyde høj faglighed. Og hér er det afgørende, at det drives af de rigtige profiler med blik for både forretning og forståelse for fællesskabet i Erik. Camilla, Gitte og Jonas er som faglige fyrtårne vigtige bindeled mellem Eriks kreative ressourcer og vores mange kunder, brugere og samarbejdspartnere samt inspiratorer for medarbejderne, der gør dem til naturlige ambassadører for Eriks positive udvikling. Sammen med de nye associerede partnere er vi lige nu et rigtig godt sted, udtaler Sine Juul Praastrup, administrerende direktør for Erik Arkitekter.

De 3 nye associerede partnere skal være med til at forstærke Eriks fokus på specialistviden samtidigt med, at de med deres ekstroverte facon og synlighed udadtil som indadtil i organisationen skal bidrage både som kulturbærere og til den daglige ledelse.

Med et 2020 som omsætningsmæssigt rekordår og den fortsatte fokus på opbygning af vidensklynger på tværs af kontorer, er årets start taget med et stærkt afsæt.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked