Efter 20 år i spidsen for erhvervsmæglerfirma i København går indehaver på pension og overlader firmaet til nye kræfter.

Efter snart 20 år i spidsen for Kraer Erhvervsmægler har indehaver Henning Kraer besluttet sig for at gå på pension. Han ser nu frem til at nyde sit otium som olivenbonde i Italien.

"Det er i sagens natur ikke uden vemod, at jeg har truffet beslutningen. Men på den anden side, føler jeg, at tidspunktet er helt rigtigt nu, hvor jeg stadig har god energi tilbage. Jeg ser frem til at nyde et aktivt otium - hvis alt går som planlagt", lyder det fra Henning Kraer.

"Gennem alle årene har jeg haft den store fornøjelse af, at betjene alle afskygninger af kunder – små såvel som store. Nogle af Jer har jeg samarbejdet med i alle årene. Det er i tiden blevet til flere tusinder løste opgaver. Det har aldrig været et mål at blive stor men derimod, at være tro mod mit ønske om en god hverdag sammen med gode kunder med samme værdigrundlag", lyder det videre.

Det betyder, at Kraer Erhvervsmægler får ny ejer, idet erhvervsmægler Casper Schougaard overtager firmaet den 1. april 2023.

Han har tidligere været ansat i Kraer erhvervsmægler i næsten 4 år og kender derfor firmaet og ikke mindst mange af kunderne. De seneste 7 år har Casper Schougaard arbejdet hos Newsec Advisory, hvor han kommer fra en stilling som Partner og Head of Capital Markets.

Indre København og Strøget - byudvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

"De år han har været ude af firmaet, har givet ham en masse erfaringer, og nu føles det helt rigtigt for ham, at overtage stafetten", skriver Henning Kraer.

"Han har arbejdet med ejendomme i snart 20 år og deler min tilgang til arbejdet, hvor der altid er og altid vil være fokus på værdigrundlaget samt, at opbygge og bevare lange relationer", lyder det videre fra Henning Kraer.

Casper Schougaard vil som hidtil have fokus på udlejning og salg af erhvervsejendomme.

"Det glæder mig meget, at det blev Casper, som kommer til at drive firmaet videre. Udover sit behagelige væsen har han også en kompetent tilgang til arbejdet. Derfor er jeg helt tryg ved, at overlade kunderne til ham", skriver Henning Kraer.

"Jeg håber der vil blive taget godt imod Casper og bakket op om ham som ny ejer", afslutter han.

Det oplyses desuden, at Casper Schougaard kan kontaktes på cs@kraer.dk eller telefon 33 11 25 11 / 52 92 56 16.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland