Enemærke og Petersen har indgået en aftale med pensionsselskab om at bygge knap 500 boliger for 563 millioner kr.

Enemærke og Petersen har indgået en aftale med PensionDanmark om at bygge knap 500 boliger samt tilhørende faciliteter fordelt på 2 byggefelter på Køge Kyst.

På byggefelt syd skal der opføres 25.800 kvm boliger og 9.200 kvm parkeringskælder, mens der på byggefelt nord skal bygges 20.000 kvm boliger og 7.800 kvm parkeringskælder.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler. Konferencen afholdes den 24. maj 2023.

- Vi er meget glade for samarbejdet med PensionDanmark og den tillid der præger vores projekter. Vi har over de seneste år styrket vores organisation på boligbyggeri og projektudvikling. Projektet på Køge Kyst understøtter fint en udvikling, hvor vi videreudvikler vores kompetencer inden for bolig- og bydelsudvikling, og den kommercielle forståelse for produktet, som er vigtigt for vores bygherre og investor, udtaler administrerende direktør Troels Aggersbo fra Enemærke og Petersen.

Det nye byggeri skal bæredygtighedscertificeres til DGNB i kategorien Guld og er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten med Oluf Jørgensen som ingeniør. Projektet skal efter planen stå færdigt i 2. kvartal 2026.

Det føjer sig til rækken af igangværende opgaver som Enemærke og Petersen har på tilstødende byggefelter, som i alt har en værdi på 1,18 milliarder kr., hvoraf den nye kontrakt udgør en værdi på 563 millioner kr.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter