Enemærke & Petersen, har genvundet Københavns Kommunes udbud af et 4-årigt strategisk partnerskab om renoverings- og nybygningsopgaver på børne- og ungdomsområdet.

MT Højgaard Holdings forretningsenhed Enemærke & Petersen har vundet Københavns Kommunes udbud af et 4-årigt strategisk partnerskab om renoverings- og nybygningsopgaver på børne- og ungdomsområdet og forventer dermed at fortsætte samarbejdet fra 2016 mellem kommunen og partnerne i TRUST-konsortiet.

Det forventes, at Københavns Kommune (Byggeri København, ByK) vil indgå aftalen med Enemærke & Petersen efter udløbet af standstill-perioden.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 23. marts 2022.

Kommunen forventer, at omsætningen i det strategiske partnerskab vil blive i niveauet 2,5 milliarder kr. over 4 år. Enemærke & Petersen vil løse opgaverne i et tæt samarbejde med partnerne i Trust: Kant Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard, Dominia, Norconsult, Lytt Architecture og Kragh & Berglund.

Under partnerskabet er der gennemført en række projekter i form af udvidelser, ombygninger og renoveringer af eksisterende skoler, fritidshjem og daginstitutioner samt nyopførte daginstitutioner. Alt har været færdigt til tiden og er blevet afleveret inden for prisrammen, uden efterfølgende tvister eller konflikter.

- Vi glæder os til at fortsætte det tillidsfulde samarbejde med Københavns Kommune og dens rådgivere samt vores partnere i Trust. De store ambitioner med ByK med v i 2016 er indfriet: Det er lykkedes at skabe bedre og billigere byggeri i høj kvalitet, til tiden og uden konflikter, fordi vi tager læringen fra hvert projekt med til det næste og arbejder sammen om at nå vores fælles mål, siger administrerende direktør Henrik Mielke, Enemærke & Petersen.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 17. maj 2022.

Enemærke & Petersen er også del i 2 andre væsentlige, flerårige byggepartnerskaber. I byggepartnerskabet &os har virksomheden og dens rådgivere siden 2018 udført almene boligrenoveringer i partnerskab med boligorganisationen KAB. Som en del af Team LIVA har Enemærke & Petersen og dets rådgivere siden 2021 udført opgaver i partnerskab med den fynske boligorganisationen Civica.

Aftalen ændrer ikke MT Højgaard Holdings forventninger til 2021, men vil yde et væsentligt bidrag til koncernens langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.