Tietgenskolen har valgt, at tiden er inde til at sælge dele af den tidligere skole fra. Der er tale om en del af den tidligere Husmandsskole/Nordisk Landboskole på i alt 3.110 kvm med et grundareal på i alt 35.833 kvm.

Tietgenskolen vil frasælge en del af ejendommen, der ligger på en 35.833 kvm stor grund i Paarup.

- Vi ønsker at sælge dele af den gamle Husmandsskole/Nordisk Landboskole fra, da fremtidens fokus er på vores kerneydelse – uddannelse, udtaler direktør Annette Vilhelmsen.

Ejendommen var i konkurrence mellem flere erhvervsmæglere i Odense, og det blev Nybolig Erhverv Odense, der vandt udbuddet, til stor tilfredsstillelse for direktør Bent S. Jensen.

- Vi er utrolig glade for, at Tietgenskolen har valgt os til at stå for udbuddet af ejendommen på Rugårdsvej 286 i Odense NV. For mig betyder det jo, at Tietgenskolen har tillid til, at vi kan klare opgaven – og det kan vi, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Ifølge Annette Vilhelmsen blev det Nybolig Erhverv Odense, der løb med udbuddet, da de er et mæglerfirma, der er godt forankret i området, og som har stor kendskab til, hvad der rører på sig i markedet.

- Vi har stor tillid til et godt udbud, hvor alle parter ender med at blive tilfredse, siger hun.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

Rugårdsvej 286 i Odense NV er i udbud som boligprojekt til tæt/lavt byggeri med en god og attraktiv beliggenhed nær Tarupcentret, den kommende letbane samt Paarup Skole. Herudover er grunden omgivet af parcelhusbebyggelse mod vest, Tietgenskolens park mod øst og Rugårdsvej mod nord. Der er i alt 13 bygninger på grunden, og det vil være op til køber, om bygningerne skal nedrives helt eller delvist.

Projektet giver mulighed for en bebyggelsesprocent på 35-40 procent med mulighed for indflydelse på ny lokalplan. Ifølge flere statistikker stiger indbyggertallet i Odense, og behovet for flere boliger er støt stigende. Dette kan direktør Bent S. Jensen nikke genkendende til, og forklarer, at det er med til at gøre udbuddet meget attraktivt.

- Med et stigende antal tilflyttere til byen samt et generelt stigende indbyggertal i Odense, er der pt. cirka 6.000 boliger i pipeline for de næste 5 år – som minimum, hvilket igen underbygges af seneste statistik fra Danmarks Statistik, der viser, at indbyggertallet i Odense vil stige med 10,7 procent frem til 2045. Herudover er der behov for 10.000 boliger frem til 2028, hvilket svarer til 833 boliger per år, hvilket i høj grad underbygger, hvor attraktiv en projektejendom Rugårdsvej 286 i Odense NV er, siger Bent S. Jensen.

Store forventninger til det offentlige udbud
Ifølge Tietgenskolen sælger de med geninvesteringer for øje, da man ønsker at højne og forbedre uddannelsesinstitutionen.

- Det bagerste areal i Parken består af flotte, grønne arealer og flere enheder med rækkehuse. Herfra har vi drevet især særlige kursusforløb med tilhørende overnatningsmulighed. Det fortsætter vi med fra hovedbygningen, men kapaciteten på hele arealet er større, end vi har brug for, så derfor er et frasalg et naturligt skridt for os. Vi er først og fremmest en uddannelsesinstitution, og vi vil styrke dette ved frasalget af rækkehusene. Vi forventer at opnå en god pris på den attraktive grund og af bygningerne, som vi efterfølgende kan geninvestere i ungdoms- og efteruddannelserne, udtaler direktør Annette Vilhelmsen.

Der er tilbudsfrist den 5. februar 2019 klokken 12.00, og købstilbud skal afgives på særlig tilbudsblanket, som fremsendes til Nybolig Erhverv Odense. Yderligere informationer vedrørende udbuddet kan fås ved Bent S. Jensen på tlf.: 2015 1989.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS