Elgigianten fortsætter med et ekspandere, og har nu også et varehuse i Frederikshavn på vej.

For bare et par måneder siden kunne Elgiganten løfte sløret for nye varehusplaner i både Thisted, Haderslev, Greve og Lyngby. Nu er elektronikkæden klar til at sætte en nål mere i landkortet. Denne gang i Frederikshavn.

- En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Det er også glædeligt, at vi etablerer os sammen med Sport24, som bliver vores nærmeste nabo. Med Daugaard Pedersen som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kan se frem til et varehus af høj standard. Ved at nedbryde de eksisterende bygninger og bygge helt nyt, sikrer vi en optimal og ”grønnere” butiksdrift som både er energioptimeret og med et lavere CO2 aftryk, udtaler Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Varehuset bliver 2.000 kvm stort. Daugaard Pedersen er bygherre på projektet.

- På byens og projektets vegne er vi både stolte og glade over, at Elgiganten og Sport24 har takket ja til at være med. Vi har sammen med Elgiganten og Sport24 fundet den helt rette placering i Frederikshavn. Samtidig gør det nyheden endnu bedre, at vi oveni genopbygger området ved Hjørringvej med en delvist nedbrændt ejendom. Bygningerne er nu fjernet, og byggeriet starter for alvor i februar og afsluttes sidst på året, siger Anders Bech Mathiesen, projektudviklingsdirektør i Daugaard Pedersen.

Varehuset åbner i slutningen af 2023. Frem mod 2024 åbner Elgiganten desuden varehuse i blandt andet Thisted, Haderslev, Greve, Grenå, Lyngby, Nyborg og Skive.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse