Han har ejendomme for godt 1 milliard kr. i fortrinsvis København og Warszawa, men nu vender han blikket mod hjemstavnen.

Ejendomsmatador Carl Ejler Rasmussen har ifølge Nordjyske 3 projekter i Aalborg til samlet 1,5 milliarder kr. på tegnebrættet.

I Universitetsparken øst for Gigantium skal der over de kommende 10-15 år bygges 80.000 kvm. I 1. fase skal der bygges 320 kollegielejligheder med et samlet areal på 18.000 kvm.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 25. august 2021.

- Vi opfører de forskellige etaper med henblik på at sælge dem til en investor. Men vi bygger ikke noget, som vi ikke vil være trygge ved at eje selv, fortæller Carl Ejler Rasmussen til Nordjyske.

På Badehusvej 5 er nedrivningen af en eksisterende bygning i gang, så der i stedet kan blive bygget 110 lejligheder fordelt på sammenlagt 7.090 kvm. Lejlighederne ventes klar til indflytning i slutningen af 2022.

Jylland: Generationsskifte af ejendomsvirksomheder. Kurset afholdes den 14. september 2021.

Desuden skal der bygges 7.000 kvm erhverv og restaurant på Vandmanden i City Syd. Lokalplanen er endnu ikke på plads, men byggeriet forventes igangsat i foråret 2022 med indflytning i foråret 2023.

Carl Ejler Rasmussens ejendomsselskab havde ifølge Nordjyske tidligere kontor i Amaliegade i det indre København, men er nu flyttet til Nordvestvej 31 i Aalborg.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

Ifølge det seneste årsregnskab har forretningsområderne for Carl Ejler Rasmussen & Co.-koncernen har i 2020 primært bestået i investering i portefølje ejendomme i Danmark, Sverige, Polen, Portugal og USA.

Koncernen råder blandt andet over en ejendom med 108 lejligheder samt 2 erhvervslejemål på Edvard Thomsens Vej 2 i Ørestaden. Ejendommen har været fuldt udlejet i 2020 og der er stadig stor efterspørgsel efter lejlighederne, fremgår det af regnskabet. I en ejendom på St. Kongensgade 23 i København er 6 ud af 8 ejerlejligheder blevet solgt, mens de sidste 2 ejerlejligheder forsøges solgt i 2021.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Koncernens aktiviteter i Polen består af en kontorejendom i Ursynow i udkanten af Warsaw samt en butiksejendom i Warsaws centrum. Herudover ejer koncernen en investeringsejendom ligeledes beliggende i Warsawas centrum. Alle 3 ejendomme har været ramt af tomgang som følge af coronapandemien, men investeringsgsejendommen i Warsawas centrum forventes at blive fuldt udlejet i 2021.

Koncernen kom ud af 2020 med et resultat før skat på 123 millioner kr. mod 53 millioner kr. året før. Efter skat landede resultatet i 2020 på 99 millioner kr. mod 42 millioner kr. året før.

Selskabets investeringsejendomme har en bogført værdi på godt 1 milliard kr. Porteføljen består af 41 procent boliger, 57 procent kontor- og erhvervsejendomme samt 2 procent grunde.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland