Ejendommen i Hillerød, som Wineandbarrels er lejere i, og som de har forlænget lejeaftalen på til 2026, er netop blevet solgt, og nu venter en større renovering med blandt andet at udvide det nuværende showroom.

Wineandbarrels gik i 2014 fra at være et hobbyprojekt til en fuldtidsbeskæftigelse, og derfor flyttede stifter Jakob Dau ind på et lille kontor på et lagerhotel i Hillerød, hvor der ikke var plads til meget mere end et skrivebord. I takt med virksomhedens eksplosive vokseværk, overtog de mere og mere af lejemålet, og siden 2019 har de haft hele det 3.000 kvm store lejemål for sig selv.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

- Jeg gik fuldtid på projektet i 2014, og siden har vi vækstet mellem 50-100 procent hvert år. I 2015 ansatte jeg den første medarbejder, og i dag er vi knap 40, hvoraf 2 bor i Kina og 2 i Sverige. Udover den danske webshop har vi nu webshops i Sverige, Norge, England, Tyskland og i løbet af i år, får vi også Holland og Østrig med, udtaler Jakob Dau.

Wineandbarrels forhandler vintilbehør af enhver art, herunder vinkøleskabe, vinglas, vinreoler, proptrækkere, champagnesabler, vintønder og vinmøbler. Det er især de egenproducerede varer, som har sikret dem en plads på den skandinaviske, og efterhånden også den europæiske, vinscene.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

For 14,5 millioner kr. har ejendomsselskabet DBO Real Estate Denmark købt ejendommen på Rønnevangsalle 8 i Hillerød af Jordan Løgstrup Advokatpartnerskab. Nu står ejendommen over for en større overhaling.

- Der er kommet nye ejere, og vi har lige forhandlet en lejekontrakt frem til 2026 med dem. Den indebærer blandt andet, at der igangsættes en renovering med nye vinduer, nye porte, nyt tag på kontordelen, og at showroom-delen udvides med 3 rum, som vi kan anvende til at vise forskellige måder at indrette vinkældre. Så vi glæder os meget til, at det hele står færdigt, og særligt til at vi kan byde vores kunder velkommen i det endnu større showroom, siger Jakob Dau.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

Salget af ejendommen er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Hillerød.

- Det var et længere forhandlingsforløb, men i sidste ende fik vi forhandlet en pris igennem, som både køber og sælger var tilfredse med, så vi ønsker begge parter stort tillykke med handlen, og det er dejligt, at køber og Wineandbarrels har forhandlet en ny lejekontrakt hjem de kommende 5 år, siger Stephen Berthelsen, partner og erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Hillerød.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS