Der viser sig en tydelig trend indenfor måden hvorpå vi arbejder. Flere og flere kontorhoteller skyder frem over hele verden og den ellers så traditionelle ejendomsbranche gennemgår en massiv forandring. Efterspørgslen efter fleksibilitet og inspirerende omgivelser er markant og støt stigende.

Dette mærkes tydeligt hos WEoffices, som allerede på et år, har formået at opbygge en lille kæde af kontorhoteller og hvis mål er at dække hele Danmark med deres koncept.

De to venner, Malthe Vad og Jesper Lodberg, manglede arbejdsglæden når man mødte ind på de corporate kontorer som kendetegner størstedelen af kontorerne i Danmark og arbejder nu med at skabe de bedst tænkelige rammer for deres medlemmer og opretholde glæden ved at gå på arbejde.

WEoffices vil skabe et særligt arbejdsmiljø i omgivelser, der gør dig glad når du møder ind hver eneste morgen, samt varetage medlemmernes psykiske velbefindende.

- Vi kan ikke bestemme hvordan virksomhederne bliver drevet, men vi kan sørge for at rammerne er i orden og have fokus på det enkelt menneske igennem vores nærvær på hvert enkelt sted, samt de mange services vi tilbyder. WEoffices er en familie og en følelse du får når du kommer ind af døren. Der skal være rart at være, siger Jesper Ldoberg.

NB! Erhvervslejeloven: Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

- Vi ser flere og flere etablerede virksomheder som ikke længere gider binde sig i erhvervslejekontrakter på 5 år og som har fået øjnene op for værdien i kontorhoteller. Du skal ikke tænke på andet end det der skaber værdi for din virksomhed og du ved hvad det koster dig om måneden at drive den. Print, kaffe, internet, rengøring, mødelokaler, møbler, We manager - ALT er inkluderet, så der er ingen overraskelser. Derudover er der en ekstrem fleksibilitet i lejekontrakterne, der gør det nemt for virksomhederne at skalere op og ned, supplerer Malthe Vad.

Det er ikke kun små virksomheder som søger mod kontorhoteller. På det seneste er der sket en udvikling fra de større virksomheder, som ikke længere gider varetage driften af deres lejemål. Ligeledes kan de ryge ind i sparrerunder, kriser eller andet udforudsete, som gør at de skal nedskalere og handle hurtig.

- Derfor oplever WEoffices en større og større efterspørgsel fra virksomheder på 50+, som ikke længere ønsker at stå for driften af deres lejede lokaler. Dette har fået os til at udvikle konceptet FLOOR, hvor vi står for alt Facility management, indretning og services.” siger Malthe Vad CEO hos WEoffices.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS