Efter salget af Geisler & Rønne, der nu er en del af liebhavermægler, bliver tidlgere medindehaver nu erhvervsejendomsrådgiver hos CBRE.

Martin Rønne startede den 1. februar 2020 som "Senior Property Advisor" hos erhvervsejendomsrådgiveren CBRE. Rønne er forhenværende medejer og stifter af ejendomsmæglerforretningen Geisler & Rønne, der er blevet solgt til Christian Brandt-Müller, som har indgået en franchiseaftale med Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.

Rønne skal primært beskæftige sig med udlejning af kontorlejemål og salg af brugerejendomme.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

"Martin Rønne har de seneste 14 år arbejdet som selvstændig ejendomsmægler og valuar under eget brand og har tidligere været ansat som boligspecialist og Product Manager i Danske Bank. I november 2019 solgte han sin virksomhed. Martin Rønne er uddannet ejendomsmægler og valuar og studerer Diplom i ejendomsvurdering og ejendomsinvestering på CPH Business Academy", skriver CBRE.

Martin Rønne opstartede Geisler & Rønne, som har over 1.500 bolighandler bag sig, i 2006 i Gentofte, hvor han bor sammen med sin kone og to piger på 6 og 7 år.

Martin Rønne solgte sin del til hans tidligere partner Christian Brandt-Müller, som efterfølgende har indgået en franchiseaftale med Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, som ejes ligeligt af af Jesper Nielsen og Nykredit Mægler A/S. Visionen er at åbne 12 butikker i Danmark. Jesper Nielsen er gået fra 2 til snart 6 butikker på 2 år og er i dialog om yderligere 3 forretninger.

RETTET: Af overskriften fremgik det tidligere, at Martin Rønne solgte Geisler & Rønne til Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Det er nu rettet til, at Martin Rønne solgte forretningen til Christian Brandt-Müller, som efterfølgende i januar 2020 indgik franchiseaftale med Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.