Pensions- og forsikringsselskabet Alm. Brand har netop udlejet yderligere 2 kontorlokaler i Vibenshuset, Topdanmark Ejendoms kontordomicilejendom på Lyngbyvej 2 på Østerbro i København.

Vibenshuset på Østerbro har fået 2 nye lejere i form af HRM-systemleverandøren Emply og teknologi og produktrådgivere, Base Life Science. EDC Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af kontorlejemålene.

Ejendommen blev i 1999/2000 omdannet fra Galle & Jessens tidligere industriejendom til et nyt kontorhus for Mærsk data. Det nye kontorhus er tegnet af C.F. Møllers tegnestue og blev efter Mærsk Datas exit yderligere opgraderet af Topdanmark Ejendom, der i dag ejer ejendommen.

RADON - sikring, kontrol, lovkrav og udbedring. Kurset afholdes den 3. februar 2022.

- Det har været vigtigt for os at få et fleksibelt kontormiljø, hvor faciliteterne er i orden, og hvor der er plads til, at vi kan vokse. Og det får vi i Vibenshuset, hvor vi nu flytter næsten 120 spændte medarbejdere ind til en indbydende placering på Østerbro med tæt forbindelse til motorvejen mod Nordsjælland, hvor mange af vores kunder og interessenter befinder sig, siger Christine Rolvung, administrerende direktør i Base Life Science.

Base Life Science lejer sig ind på 1.100 kvm med mulighed for at udvide og renovere. Virksomheden forventer at flytte ind i begyndelsen af marts 2022.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

Emply blev i januar 2021 opkøbt af Lessor Group, der er markedets førende leverandør af software til løn-, HR- og vagtplansløsninger til små og store virksomheder i Danmark og Tyskland. Mere end 78.000 virksomheder bruger i dag Lessor Groups systemer. Med overtagelsen fik Emply endnu hurtigere vokseværk og måtte finde nye lokaler at brede sig på. Valget faldt på Vibenshuset på Østerbro, hvor Emply forventes at flytte ind den 15. januar 2022. Emply flytter derfor ud af deres nuværende kontor i Glostrup.

- Vi ledte efter nye lokaler som understøtter den vækstrejse, vi er på, hvor vi i det kommende år skal ansætte 50 nye medarbejdere og måske kigge ind i at udvide vores kontorlokaler på sigt, siger Gert Abildskov, executive director i Emply.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

I efteråret 2020 præsenterede Sydbank købet af Alm. Brand Bank. Det betød blandt andet, at Sydbank måtte vurdere, om de ville overtage de mange lejemål, som tidligere er benyttet af Alm. Brand Bank til at drive bankvirksomhed.

- Da vi solgte bankdelen til Sydbank, skulle Sydbank finde ud af, hvad de ville med de kvm, vi havde i Vibenshuset. Dem, ville de ikke benytte sig af, så det blev vores arbejde at komme ud af vores lejeforpligtelser på den mindst risikofyldte måde. Det har EDC Poul Erik Bech hjulpet os med, og vi er næsten i mål nu, hvor 80 procent er udlejet. Så det har været et tilfredsstillende samarbejde, som vi ikke er helt i mål med, men vi forventer at have udlejet alle kvm i løbet af 1. kvartal 2022, siger Thomas Sihvonen, projektchef i Alm. Brand.

Christian Mercier, EDC Poul Erik Bech, har formidlet udlejningen af lejemålene i Vibenshuset.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

- Vi har overraskende nok haft størst efterspørgsel efter de store lokaler, og vi søger tilsvarende udlejningsmuligheder i København, da vi har mange interesserede virksomheder, der søger moderne og fleksible kontorlokaler, siger han.

Vibenshuset har et etageareal på 24.000 kvm og indeholder en række fællesfaciliteter som receptionsservice, mødelokaler med plads til 6-20 deltagere, et stort konferencecenter med stort auditorium, lounge- og kaffebar og en personalerestaurant.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter