EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense snupper lokal erhvervsmægler, der i knap 7 år har været udlejningskonsulent hos Olav de Linde.

Simon Foss Lousholt tiltrådte den 1. januar 2022 som ny erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense, der specialiserer sig i køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Her kommer han til at sidde med et fokus på kontormarkedet og udlejningssager.

Middelfart: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. maj 2022.

Han har en finansbachelor i rygsækken og kommer til EDC Poul Erik Bech fra ejendomsselskabet Olav de Linde, hvor han sad som udlejningskonsulent i næsten 7 år.

- Jeg forventer en god opstart i en virksomhed, der for mig altid har været det største brand i branchen og som har et ry for at gøre tingene på en bestemt måde, som jeg kan spejle mig meget i, udtaler Simon Foss.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

Ansættelsen af Simon Foss Lousholt er et led i at styrke kontorområdet i Odense yderligere, hvor fynboen med bopæk i Odense også kommer med et stærkt lokalt kendskab.

- Jeg vil trække på alle de erfaringer, jeg har gjort mig i min tid hos Olav de Linde. Her tænker jeg især på at have en stærk kundekontakt og forståelse for, hvordan vi vedligeholder lejere. Dertil er det vigtigt for mig at kende kunderne indgående, og vide hvordan deres forretning udvikler sig, så vi hele tiden kan tale ind i deres behov, siger Simon Foss Lousholt.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS