DS Gruppen har skabt et tilfredsstillende resultat trods den globale pandemi. - Med til historien hører dog, at 2/3 af vores regnskab var på bogen inden corona mørklagde verden i marts, fortæller koncerndirektør Mads Møller Hansen.

DS Gruppen fik i regnskabsåret 2019/20 et resultat efter skat på godt 87 millioner kr. mod et resultat på 86 millioner kr. året før. Selskabets egenkapital er steget fra godt 273 millioner kr. i 2018/19 til 286 millioner kr. i 2019/20.

- Vi har oplevet stort engagement og fleksibilitet fra alle vores medarbejdere, der har tilgået arbejdet med en ny og kreativ approach. Det er en af hjørnestenene til, at vi nu kan afslutte årsregnskabet med et fornuftigt resultat, konkluderer Mads Møller Hansen, koncerndirektør i DS Gruppen.

Nettoosætningen i 2019/20 lød på godt 1,82 milliarder kr. mod knap 1,66 milliarder kr. året før.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

- Vi har fået en tilfredsstillende start på det nye regnskabsår, der startede 1. juli 2020. Med en bundsolid og robust organisation har vi blandt andet ekspanderet med et nyt ingeniørkontor i Polen – der under navnet DS Engineering, skal bistå vores danske afdelinger. Alle aktiviteter under navnet DS Flexhal, har tidligere har sorteret under DS Stålkonstruktion. DS Flexhal har nu etableret sig med selvstændigt CVR-nummer og har netop landet koncernens største ordre nogensinde. De øvrige selskaber i DS-familien, har med succes, formået at fastholde og statuere deres positioner på både de danske og udenlandske markeder, fortæller Mads Møller Hansen.

- Vi vælger at tage de positive briller på og forventer os også et økonomisk fornuftigt resultat for indeværende regnskabsår 2020/21 og ser frem til en genåbning af Danmark og verden, slutter Mads Møller Hansen.

DS Gruppen er en del af en familieejet koncern med Svend Møller Hansen Holding som moderselskab. Der er samlet genereret et nettoresultat efter skat på godt 95 millioner kr., hvorefter den samlede egenkapital i koncernen andrager knap 1,5 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032