Dorte Mandrup henter partner og director of business development fra 3XN. Samtidig styrkes ledelsen yderligere med udnævnelsen af 2 nye partnere.

Oanh Nguyen Henriksen tiltræder som partner og director of business development & communications i Dorte Mandrup A/S. Hun kommer med bred international erfaring fra en stilling som partner for business development for 3XN og skal blandt andet styrke Dorte Mandrups position på det internationale marked – både i Europa og Nordamerika. Samtidig tiltræder 2 nye partnere fra egne rækker.

- Vi har været i en positiv udvikling de sidste år, som vi ønsker at bibeholde og ud-bygge. Derfor styrker vi nu organisationen både internt og eksternt. Med udvidelsen af partnergruppen fremtidssikrer vi virksomheden og ruster den samtidig yderligere til den internationale vækst, som vi allerede står midt i, og hvor vi forventer at få flere og større opgaver det næste år, fortæller Frants Nielsen, administrerende direktør for Dorte Mandrup.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

Både Kasper Pilemand og Noel Wibrand har været hos Dorte Mandrup i en årrække, hvor de står bag flere af tegnestuens markante og prisbelønnede projekter. Sammen med Oanh Nguyen Henriksen indtræder de nu i partnerkredsen sammen med direktør Frants Nielsen, partner Lise Gandrup Jørgensen og Dorte Mandrup selv, der fortsætter som kreativ direktør med det overordnede designansvar for alle tegnestuens projekter.

De sidste otte år har Oanh Nguyen Henriksen arbejdet med forretningsudvikling for 3XN, hvor hun har spillet en central rolle i forhold til at øge porteføljen til flere markeder i Skandinavien, Europa og Australien. Hun har en baggrund i Urban Design fra Arkitektur og Design, Aalborg Universitet og har før 3XN været en del af BD-teamet hos BIG – Bjarke Ingels Group. Hos Dorte Mandrup skal hun både fastholde aktivitetsniveauet i Danmark og Norden samt øge aktiviteten internationalt.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

- Dorte Mandrup har virkelig markeret sig blandt verdenseliten med sine unikke projekter, der udfordrer vanetænkningen i forhold til form og materialitet. Lige nu står tegnestuen overfor en ambitiøs international rejse, som jeg ser frem til at være med til at løfte, siger Oanh Nguyen Henriksen.

Dorte Mandrup blev grundlagt i 1999 og består i dag af et internationalt team af 75 medarbejdere. Ud over en række store projekter på hjemmefronten har tegnestuen igangværende projekter i Sverige, Norge, Tyskland samt Holland.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter