Ny administrerende direktør hos Dissing+Weitling har blandt andet en fortid hos Schmidt Hammer Lassen Architects og Nord Architects.

Tine Holmboe tiltræder midt i august 2021 som administrerende direktør hos Dissing+Weitling. Tegnestuen vil med ansættelsen understøtte sin internationale vækst og styrke sit strategiske fokus, oplyses det.

- Jeg glæder mig til at være med til at booste Dissing+Weitlings strategiske fokus. Jeg har beskæftiget mig meget med implementering af forretnings-strategiske indsatser i arkitektvirksomheder, så jeg føler mig godt rustet til arbejdet. Jeg kender processerne i en arkitektvirksomhed indgående og har samtidig god pejling på, hvad der sker i branchen herhjemme og internationalt, udtaler Tine Holmboe.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

Tine Holmboe afløser nuværende administrerende direktør og partner Steen Savery Trojaborg. Efter mere end 10 år som administrerende direktør fortsætter han arbejdet som partner og arkitekt i tegnestuens voksende internationale mobilitetsteam.

Foruden ansættelser på tegnestuer som Schmidt Hammer Lassen Architects og Nord Architects, har Tine et indgående kendskab til sin kommende arbejdsplads.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 16. november 2021.

- Jeg har altid haft stor respekt for Dissing+Weitling. Faktisk lige siden jeg trådte ind på tegnestuen som praktikant i 1994. Og når en tegnestue er så gedigen og har så stor ”staying power” som Dissing+Weitling, så tager man ikke let på at få lov til at komme tilbage i rollen som administrerende direktør. Allermest glæder jeg mig til at lære alle medarbejderne at kende. Det har jeg tænkt mig at investere masser af tid i. Det er jo dem, der er årsagen til Dissing+Weitlings succes. Og så er det selvfølgelig glasur på kagen, at jeg får lov til at tiltræde nu, hvor vi fejrer 50-året for videreførelsen af Arne Jacobsens tegnestue. Det er en arv, jeg tager meget seriøst og føler mig vildt privilegeret over at være en del af.

JYLLAND: Broen til Sjælland for 136 milliarder. Konferencen afholdes den 2. september 2021.

Tine Holmboe er uddannet Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole, byggeøkonom fra Danske Byggeøkonomer og har en Executive Master i Business Administration fra Copenhagen Business School, CBS. Hun har solid erfaring med projekt- og virksomhedsledelse, og har i roller som Managing Director, tegnestue- og ledelseschef været ansvarlig for kontraktstyring og forretningsudvikling i flere danske arkitektvirksomheder.

Hun har desuden arbejdet i Kenya, New York, Belgien og Schweiz og har dermed også en international profil, der matcher Dissing+Weitling’s globale fokus. De seneste 3 år har hun befundet sig tæt på branchens virksomhedsledere og beslutningstagere som ledelseschef i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS