Anders Søe-Jensen, der tidligere har stået i spidsen for både Vestas Offshore Wind og senest GE Offshore Wind, skal fremover lede Aalborg-baserede Bladt Industries.

- Bladt Industries er en fantastisk virksomhed med et enormt potentiale, som jeg glæder mig til at forløse – i tæt samarbejde med nye kollegaer, samarbejdspartnere og ikke mindst Bladts mange nationale og internationale kunder, siger Anders Søe-Jensen.

Direktørskiftet kommer, efter at administrerende direktør gennem næsten 3 år, Klaus Steen Mortensen, har valgt at træde tilbage som følge af en kronisk, men ikke livsfarlig hjertefejl.

Klaus Steen Mortensen har i sin tid arbejdet med at forberede Bladt til en fremtid uden statslige støttekroner – samt med at forenkle og stabilisere virksomheden, der i en årrække var præget af meget store udsving i bemanding og deraf følgende ineffektive arbejdsgange.

- Mit vigtigste fokus har været at skabe en langt mere effektiv, forudsigelig og stabil virksomhed, som kan konkurrere uden støtte. Det er vi lykkedes godt med, siger Klaus Steen Mortensen, der fremover vil koncentrere sig om bestyrelsesarbejde og mere tid til familien.

Kattegatforbindelsen til 136 milliarder JYLLAND. Konferencen afholdes den 28. januar 2021.

Bestyrelsesformand Bjarne Moltke Hansen vurderer, at Bladt Industries står stærkt rustet til fremtiden.

- Bladt har været igennem en spændende periode med mange forandringer. Men selvom det til tider har været en hård øvelse, er det lykkedes ledelsen med Klaus i spidsen at skabe et vigtigt internationalt fokus og effektivisere virksomheden. Og den udvikling er Anders Søe-Jensen den helt rigtige til at fortsætte, siger bestyrelsesformand Bjarne Moltke Hansen.

Årets resultat før skat blev minus på 42 millioner kr. efter skat som følge af en teknisk nedskrivning på en uafklaret voldgiftssag. Eksklusiv engangsudgifter til den uafklarede voldgiftssag udgør bruttoresultatet 86 millioner kr.

Omsætningen i Bladt Industries steg med 49 procent som følge af flere aktiviteter, men blev ikke desto mindre påvirket negativt af udsættelsen af Offshore vindfarmen Vesterhav Nord og Syd. I løbet af 2019 har Bladt Industries øget arbejdsstyrken for både timelønnede og fast personale samt udvidet produktionsfaciliteterne. For at understøtte Bladts vækstambitioner og har Bladts ejere øget aktiekapitalen med 150 millioner kr. via en kapitalindsprøjtning.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne