Der er fuld fart på byudviklingen i Viborg, og snart kan viborgenserne hilse et nyt boligområde velkomment. 44 kædehuse og punkthuse i et naturskønt område med udsigt til Søndersø i Viborg skyder de kommende år op. Difko står for udviklingen af boligerne.

Den 7. oktober 2021 blev der taget første spadestik til projektbyggeriet Teglgaardshaven, hvor Viborgs borgmester Ulrik Wilbek sammen med Niels Jørgen Pedersen fra Difko og Bjarne Adsbøll fra Adsbøll Entreprise stod for talerne.

Det færdige projekt vil omfatte 44 attraktive og moderne boliger, hvor de første boliger i projektbyggeriet skal stå færdige i oktober 2022, mens resten af projektet vil løbe frem til marts 2023.

- Vi er stolte over at have udviklet dette projekt. Vi har skabt et smukt byggeri med respekt for den unikke beliggenhed, og vi glæder os meget til at kunne fremvise de endelige boliger til byens borgere, udtaler projektchef Peter Skaaning Jørgensen fra Difko.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 30. marts 2022.

Teglgaardshaven opføres på en grund, der tidligere har dannet rammerne for hjemmet til den kendte og nu afdøde Viborg-maler Lasse Windsløv.

Interessen for det nye projektbyggeri er ifølge Nybolig Viborg, som står for salget, allerede stor.

- Vi har allerede reserverede boliger, og interessen er rigtig stor. Projektet er enormt spændende og eksklusivt, idet Viborg ikke har lignende projekter hverken i forhold til eksklusivitet, boligtype eller beliggenhed, siger Anders Varming.

Man kan læse mere på teglgaards-haven.dk.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland