DEAS har netop indgået aftale med det digitale konsulenthus Valtech om opgradering og udvikling af DEAS’ boligudlejningsportal Findbolig.nu.

Boligportalen har årligt cirka 1 million besøgende og bruges af blandt andet pensionsselskaber og -kasser samt private udlejere til udlejning samt håndtering af ventelister og fortrinsudlejning. Over 6.000 boliger udlejes på årsbasis via Findbolig.nu. Sitet forventes at blive relanceret januar 2021.

- Denne investering udspringer af vores nye digitale strategi, hvor lejernes brugeroplevelse er et centralt element i vores fremtidige serviceleverancer, fortæller Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i DEAS.

Potentielle lejere vil blive præsenteret for et helt nyt, brugervenligt og digitalt univers, hvor de nemt og hurtigt kan finde deres nye bolig.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

- DEAS ønsker at tage lederskab på den digitale front, og dette er blot ét af områderne. Vi vil skabe en udlejningsplatform, der sikrer det rette match mellem ejer, lejer og bolig, og dermed baner vejen for at realisere danskernes boligdrømme, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Aftalen med Valtech indebærer udvikling af et nyt, moderne site med en forbedret digital funktionalitet, design samt indhold, der er tilpasset lejernes kunderejse med brugeroplevelsen i fokus.

- Vi glæder os til samarbejdet med DEAS. Vi kan byde ind i realiseringen af DEAS’ digitale vision med stor erfaring med digital transformation af stærke internationale og nationale brands, og vores for-analyse viser et stort potentiale for at styrke brugeroplevelsen og dermed platformens effektivitet, siger Line Huusom, Account Director, Insights + Experience, Valtech.

DEAS har arbejdet sammen med Valtech på en række projekter, blandt andet en opgradering af deas.dk samt selvbetjenings-appen DEAS 24syv.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder