DEAS opkøbte i marts office management-platformen Good Monday og indgår nu et nyt strategisk partnerskab med virksomhed, der tilbyder kontormøbler på en abonnementsløsning.

DEAS Group indgår nu et nyt strategisk partnerskab med virksomheden Nornorm, der tilbyder virksomheder kontormøbelløsninger baseret på en abonnementsmodel.

Koncept er fleksibelt og imødekommer virksomhedens og medarbejdernes skiftende behov. Samtidig istandsættes møblerne og får nyt liv i andre kontorlandskaber, når virksomhedens ønsker ændrer sig.

- Digitalisering og bæredygtighed er vigtige dagsordner for os. Vi tør gå nye veje, og i vores nye partnerskab med Nornorm kombinerer vi de 2. Samtidig gør vi en forskel og tager ansvar for at forbedre vores lejeres hverdag i deres lejemål. Ved at realisere nogle af de mange protech-muligheder og handle innovativt bliver vi en endnu stærkere rådgiver, siger Rikke Lykke, administrerende direktør i DEAS.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Konferencen afholdes den 29. september 2022.

Nornorm blev grundlagt i 2020 af den tidligere IKEA-chef Anders Jepsen sammen med venturekapitalist og Skype-medstifter Jonas Kjellberg med det formål og vision at anvende en cirkulær forretningsmodel til kontormøbler og design.

Nornorms produkt vil blive implementeret som en særlig service og et unikt værditilbud i office management-platformen Good Monday, som DEAS Group opkøbte i marts.

Udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

- DEAS har en volumen, kundebase og viden, som vi kan drage fordel af i arbejdet med at udbrede og skalere vores tilbud. Og Good Monday er den perfekte platform og udgangspunkt for at tilbyde vores løsning til en udvidet målgruppe, siger Anders Jepsen, stifter og administrerende direktør i Nornorm.

DEAS Group oplever allerede de første synergier i samarbejdet med Good Monday og har indgået samarbejde med de første fælles kunder.

Partnerskabet er samtidig bundet op på en ambition om at udvikle konceptet, så det vil understøtte investorerne i at øge tiltrækningskraften af deres ledige erhvervslejemål.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter