DEAS Gruppen opnåede i 2020 en omsætning på 658 millioner kr. mod 660 millioner kr. i 2019, og årets resultat endte med et overskud på 26 millioner kr. efter skat.

DEAS Gruppen opnåede i 2020 en vækst i nye kunder og omsætning på niveau med 2019, på trods af både coronavirus og en større kundes insourcing af en del af aktiviteten. Omsætningen udgjorde 658 millioner kr. mod 660 millioner kr. i 2019, og EBITDA endte på 75,3 millioner kr. i 2020 mod 93 millioner kr. året før. Årets resultat endte med et overskud på 26 millioner kr. efter skat. mod 45 millioner kr. året før.

- Vores 2020-resultat er desværre også negativt præget af COVID-19, der har medført en lavere omsætning i nogle forretningsområder samt øgede omkostninger. Desuden har efterårets delvise insourcing hos Danske Shoppingcentre også haft en negativ effekt på vores årsresultat i form af en lavere omsætning og ikke-planlagte omkostninger til den ændrede arbejdsdeling mellem DEAS og vores kunde, fortæller Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i DEAS Gruppen.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

- Justeret for disse faktorer er resultatet samlet set tilfredsstillende. Vores primære fokus har i løbet af 2020 været at sikre et fortsat højt serviceniveau samt at støtte og hjælpe vores kunder og lejere under de særlige omstændigheder. Vi er der for kunder og lejere – både i medgang og modgang, siger han.

DEAS Gruppen indgik i 2020 aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelsen af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Den formelle overtagelse forventes gennemført i 2. kvartal af 2021.

- Vi glæder os til, at DEAS Asset Management-teamet træder ind på det nordiske marked og giver investorerne adgang til et solidt set-up og lokalt netværk på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Der venter teamet en spændende rejse i de kommende år, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

På det danske marked har 2021 også betydet en positiv start på året med en række nye udenlandske og danske kunder i ejendomsadministrations-forretningen. Blandt andet kan DEAS den 1. maj 2021 byde velkommen til 10 københavnske fonde og Frederiksberg Boligfond, der har valgt DEAS som fremtidig samarbejdspartner til deres 29 boligejendomme.

I 2020 lancerede DEAS Gruppen en ny grøn strategi med en vision om at drive den bæredygtige omstilling af ejendomsforvaltning, og i 2021 fortsætter arbejdet med at rykke på den grønne dagsorden.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS