Det kan lade sig gøre at finde boliger til overkommelige priser på Strandvejen nord for København. Således findes der 8 huse til mindre end 4 millioner kr. på vejen.

Boligsiden.dk har samlet en liste over de 8 billigste boliger på Strandvejen nord for København. Af de 8 villaer er 5 under 100 kvm store, og den mindste bolig er er et lille fiskerhus i Charlottenlund på 41 kvm til 3,8 millioner kr. Selvom huset er på listen over de billigste på Strandvejen, er der således tale om en kvm-pris på 92.683 kr.

NB! Finansiering af ejendom. Afholdes d. 5.-6. december 2017.

- Det kan virke absurd med priser på det niveau, men i det her område betaler du først og fremmest for beliggenheden, og et hus – uanset størrelsen – nær skov og vand ved Skovshoved i Charlottenlund koster. At der så samtidig er tale om et totalistandsat hus, gør, at hver enkelt kvm ligger i den dyre ende af prisskalaen, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Den billigste bolig på Strandvejen er en 90 kvm stor villa på Humlebæk Strandvej 74 til 2,8 millioner kr. Se den samlede liste over de billigste boliger på Strandvejen her.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS