Daugaard Pedersenkøbte i sommeren 2017 et 60.000 kvm stort areal i Trekroner af Roskilde Kommune. Selskabet er i fuld gang med at udvikle 15.000 kvm varehuse for henholdsvis Biltema, Elgiganten, Jysk og yderligere 2-3 butikker ved Trekroner Station.

Ifølge Børsen får detailhandelsområdet, som Daugaard Pedersen udvikler ved Trekroner Station en handelsværdi på 400 millioner kr., hvoraf Biltemas andel udgør 100 millioner kr.

- Den resterende del vil vi selv beholde i første omgang, men med mulighed for et senere salg. Projektet er indtil videre baseret på de indgåede lejeaftaler, siger administrerende direktør i Daugaard Pedersen, Jan Riis Nielsen, til avisen.

NB! RØDOVRE investerer 11 milliarder i byudvikling Konferencen afholdes d. 23. august 2018.

Daugaard Pedersen har i alt købt 60.000 kvm jord af Roskilde Kommune, og der opføres samlet 15.000 kvm butikker og 5-6.000 kvm kontorer samt 200 pendlerparkeringspladser.

Centerområdet er resultatet af flere års samarbejde med Roskilde Kommune og flere detailhandelskæder, hvor målet har været at etablere attraktive og synlige butikker i Roskilde-området, som dækker behovet for at finde alt på ét sted.

De kommende kontorer vil stort set være placeret på trinbrættet på Trekroner Station, og med en bygningshøjde på op til 25 meter, vil der være optimal synlighed fra Holbækmotorvejen og jernbanen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS