Knap 40 procent af befolkningen forventer ifølge ny undersøgelse, at boligpriserne ikke har nået toppen for i år. Kun 14 procent forventer prisfald for resten af året. Ejendomsmæglerkæden Nybolig ser flere tegn på, at priserne kan fortsatte stigningen.

Den høje aktivitet på boligmarkedet med stigende priser stopper ikke lige foreløbig. Det mener knap 40 procent af danskerne i en ny befolkningsundersøgelse, som analysebureauet Epinion har foretaget for ejendomsmæglerkæden Nybolig. Kun 14 procent af de adspurgte forventer, at boligpriserne vil falde resten af året.

De høje forventninger til boligprisernes stigning kommer ikke bag på Nyboligs administrerende direktør, Peter J. Mattsen.

Billund de store projekter. Konferencen afholdes den 3. marts 2021.

- Når det går godt på boligmarkedet, som det vitterligt gør lige nu, har det en selvforstærkende effekt. De mange mediehistorier om et boligmarked, der hele tiden slår nye rekorder, skaber optimisme. Vi ser typisk også det modsatte, når boligmarkedet er knap så dynamisk, siger Peter J. Mattsen.

I Nybolig deler man forventningerne til generelt stigende priser.

- Vi har et historisk lavt boligudbud, kombineret med en del købeklare personer og en lav rente, så logikken tilsiger, at priserne med stor sandsynlighed vil fortsætte deres udvikling. Når det er sagt, vil der stadig være store regionale forskelle, og dermed områder, som måske endda vil opleve fald, men overordnet set forventer vi en fortsat, moderat stigning resten af året, siger Peter J. Mattsen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter