Den 1. januar 2021 overtager Danske Shoppingcentre Aalborg Storcenter, der med sine 52.000 kvm butiksareal, er det største shoppingcenter i Nordjylland.

Danske Shoppingcentre køber Aalborg Storcenter, der ligger sammen med et af Danmarks største Bilka-varehuse. Centret består af 80 specialbutikker heraf 8 spisesteder. Dermed bliver Aalborg Storcenter det 18. shoppingcenter i Danske Shoppingcentres portefølje, der indbefatter centre placeret over hele landet, herunder blandt andet Frederiksberg Centret, Lyngby Storcenter og Kolding Storcenter.

- Med dette strategiske opkøb, udvider vi vores portefølje med endnu et stærkt shoppingcenter og styrker vores position i Nordjylland, hvor vi i forvejen ejer Friis Shoppingcenter i Aalborg centrum. Aalborg Storcenter er en populær shopping destination og vi ser frem til at udvikle centret, til glæde for de mere end 6,4 millioner årlige besøgende. Det er vores ambition at eje og drive de bedste shoppingcentre i Danmark, og med Aalborg Storcenter tager vi endnu et vigtigt skridt på vejen, udtaler Jesper Faurholdt, administrerende direktør for Danske Shoppingcentre.

Aalborg Storcenter ligger detailhandelsområdet City Syd og Lasse Winther Thorsen, der er COO hos Danske Shoppingcentre, er sikker på, at kunderne vil få stor glæde af den kommende udvikling af Aalborg Storcenter.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

- Jeg er overbevist om, at Aalborg Storcenter vil drage fordel af at blive en del af Danske Shoppingcentre, hvor der er fokus på udvikling og optimering af det enkelte shoppingcenter, til glæde for både kunder, lejere og ejere, siger Lasse Winther Thorsen.

Danske Shoppingcentre er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme og Danica Ejendomsselskab. Selskabet er etableret primo 2018, og er markedsledende i Danmark inden for shoppingcentre, med nu 18 shoppingcentre fordelt over hele landet. Porteføljen har et samlet areal på cirka 525.000 kvm. og driver omkring 1.300 lejemål. Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 78 millioner kunder.

- Vi er glade for, at Aalborg Storcenter nu bliver indlemmet i Danske Shoppingcentre, som er den førende aktør inden for drift og udvikling af shoppingcentre i Danmark. Overdragelsen har ligget i kortene siden etableringen af Danske Shoppingcentre i begyndelsen af 2018, og det er meget tilfredsstillende for os, at Aalborg Storcenter fremadrettet får gavn af den erfaring og ekspertise, som Danske Shoppingcentre besidder, siger administrerende direktør Martin Vang Hansen i ATP ejendomme.

Aalborg Storcenter besøges årligt af cirka 6,4 millioner kunder og har 2.400 gratis parkeringspladser.

 

 

 


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter