Ejendomsselskabet Nordic Real Estate Partners, NREP, har underskrevet aftale med Aditro Logistics om udvikling af et 40.000 kvm lager i Viared, Borås i Sverige.

Ejendomsselskabet Nordic Real Estate Partners, NREP har underskrevet aftale med det svenskbaserede logstik firma Aditro Logistics og et udviklingen af et 40.000 kvm stort lager i Sverige. Det 40.000 kvm store lager i logistikområdet i den vestlige del af Viared i Borås øst for Göteborg, skal supplere logistik firmaets allerede eksisterende lagerkapacitet på 150.000 kvm.

Lagerhallen, der forventes at stå færdig i slutningen af sommeren 2014, kommer til at indeholde både lager- og kontorområde. Hele bygningen bliver designet i overensstemmelse med Green Building Council's miljøkrav. Green Building Council er en non-profit organisation, der arbejder mod at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

- I NREP er vi glade for at meddele, at Aditro Logistik har valgt os til at udvide deres operation i Viared. Vores omfattende erfaring inden for ejendomsudvikling inden for logistik segmentet, gør det muligt for os at konstruere et høj kvalitets byggeri der er effektiv inden for både tid og omkostninger. Derfor har vi kunnet indgå en aftale med Aditro Logistics, som begge parter er tilfredse med, udtaler Investeringschef hos Nordic Real Estate Partners, Rickard S. Dahlberg om aftalen.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Morgenmøde: Markedslejen i København for kontorejendomme. Konferencen afholdes d. 1. oktober 2013

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Morgenmøde: Markedslejen i København for butikslokaler. Konferencen afholdes d. 24. september 2013


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri