Danske Koncept Restauranter Holding (DKR) har i henhold til reglerne om offentlige overtagelsestilbud fremsat tilbud til aktionærerne og i Nordisk service Partners Holding (NSP) at erhverve samtlige aktier i selskabet, som vurderes til en værdi på 200 millioner kr.

NSP er den største franchisetager af Burger King med 60 restauranter i Sverige og Danmark og har for nylig udvidet med kæderne KFC og TGI Friday.

Selskabet har tidligere på deres hjemmeside oplyst, at man i de kommende år forventer  at åbne 8 Burger King- og KFC-restauranter om året, og i sommeren 2015 vil man åbne den første TGI Fridays på Højbro Plads i København. NSP har gennem længere tid været på udkig efter partnere, og søger aktivt steder at bygge nye TGI Fridays-restauranter.

NB! Moms ved køb og salg af fast ejendom og byggegrunde. Seminaret afholdes d. 28. april 2015.

Det svenske "multi-unit franchise"-selskab opfører som hovedregel selv bygninger til restauranterne på mellem 600 og 1.000 kvm gennem totalentrepriser. Derved tager NSP både ansvaret for byggeprocessen og den fremadrettede drift af restauranterne. Særligt i landets største byer med over 100.000 indbyggere er man på udkig efter byggegrunde og lokaler i de centrale bycentre, hvor der er mulighed for udendørs servering.

NSP Holding har en omsætning på 640 millioner kr. Selskabet har fokus rettet mod fast food-restauranter i Danmark og Sverige.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse